Skip Navigation Links onze merken

vacature monteur

Vacature

Binnen ons bedrijf is plaats voor een gedreven;

Monteur

De functie:
Als monteur ben je verantwoordelijk voor de reparatie en het onderhoud aan tractoren en landbouwmachines. Dit doe je voornamelijk vanuit onze werkplaats in Aalten, maar het kan ook zijn dat je naar de klant toe gaat. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in het verrichten van reparaties en keuringen aan veldspuiten.

Onze verwachtingen:

  • Je beschikt over de nodige ervaring en/of een opleiding in een technische of landbouwrichting.
  • Je hebt een goede kennis van hydrauliek en elektronica.

Wij bieden:
Je komt te werken in een bedrijf met een plezierig werkklimaat. Uiteraard bieden wij jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoftijzer LMB:
Hoftijzer LMB BV is een bedrijf dat zich richt op de agrarische sector. Wij verzorgen het onderhoud, de reparatie en verkoop van machines voor boeren, loonwerkers, hoveniers, aannemers en overheidsinstellingen. Wij vertegenwoordigen verschillende merken, waaronder FendtVredo, Krone, Lemken en Agrifac.

Er zijn op dit moment 20 medewerkers werkzaam bij ons bedrijf, waarvan 9 monteurs. Samen met onze werknemers staan wij garant voor hoogwaardige producten en een goede service.


Enthousiast?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande tekst? Stuur dan jouw CV en een korte motivatiebrief naar wilco@hoftijzerlmb.nl

Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, neem dan contact op met Wilco Hoftijzer, via telefoonnummer 06-12528640.