Skip Navigation Links onze merken

vacature Vredo monteur

  Vacature

Binnen ons bedrijf is plaats voor een gedreven;

Vredo monteur

De functie:
Als Vredo monteur ben je verantwoordelijk voor de revisie, reparatie en het onderhoud aan Vredo zelfrijdende voertuigen en bemesters. Dit doe je voornamelijk vanuit onze werkplaats in Aalten of op locatie.
Het kan ook zijn dat je i.s.m. Vredo Dodewaard naar klanten in het buitenland gaat en soms enkele dagen van huis bent.

Onze verwachtingen:

  • Je beschikt over de nodige ervaring en/of een technische of landbouwkundige opleiding.
  • Je hebt een goede kennis van hydrauliek en elektronica.
  • Bovendien ben je vindingrijk en avontuurlijk ingesteld.
  • je bent prettig in de omgang en houd er van om secuur te werken.

Wij bieden:
Je komt te werken in een bedrijf met een plezierig werkklimaat. Uiteraard bieden wij jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoftijzer LMB:
Hoftijzer LMB BV is een bedrijf dat zich richt op de agrarische sector. Wij verzorgen het onderhoud, de reparatie en verkoop van machines voor agrariërs, loonwerkers, hoveniers, aannemers en overheidsinstellingen. Wij vertegenwoordigen verschillende topmerken, waaronder FendtVredoKroneLemken en Agrifac.

Er zijn op dit moment 19 medewerkers werkzaam bij ons bedrijf, waarvan 9 monteurs. Samen met onze werknemers staan wij garant voor hoogwaardige producten en een goede service.


Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande tekst? Stuur dan jouw CV en een korte motivatiebrief naar wilco@hoftijzerlmb.nl.  

Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, neem dan contact op met Wilco Hoftijzer, via telefoonnummer 06-12528640.