Kentekenplaten bestellen

U kunt bij ons terecht voor het bestellen van kentekenplaten. Het voeren van een kentekenplaat is verplicht als u harder dan 25 km/h wil rijden met uw (land)bouwvoertuigen. De kentekenplaat is ook van belang wanneer u ontheffing heeft aangevraagd of in het buitenland wil rijden.

U kunt de kentekenplaten bestellen door ons bestelformulier in te vullen. Deze vindt u door middel van de onderstaande button. Als de informatie op het bestelformulier compleet is kunt u de bestelling bij ons plaatsen via:

Om fouten en misverstanden te voorkomen: graag een foto of kopie van de  voor- en achterzijde van de kentekencard meesturen.

Extra informatie

Om duidelijk te maken waar u vanaf 1 januari 2021 op moet letten hebben wij een stappenplan gemaakt. Daarnaast is er beslisboom beschikbaar voor bepalen of u een voertuig moet registreren en voorzien van een kenteken. Voor het stappenplan en beslisbomen kunt u op onderstaande knoppen klikken.

Heeft u nog vragen over de registratie- en kentekenplicht? Dan kunt u altijd even langkomen of bellen, wij proberen u dan verder te helpen.